MOI, OLEN ILPO TUONONEN

Autan SINUA hankkimaan asiakkaita ja rakentamaan digibisneksen kuntoon.

Tähän argumentti miten myydään Suomessa.

Nuorempana inhosin myyntiä, enkä voinut kuvitellakaan, että jonain päivänä myisin jotain. 

Nykyisin autan muita hankkimaan asiakkaita. Olen vuosien mittaan myynyt monenlaisia tuotteita ja palveluita sekä hankkinut yli 1500 uusasiakastapaamista sekä itselleni että muille.

Tilaa itsellesi 52 testattua ja  käytännössä toimivaksi todettua asiakashankinnan ohjetta. 

Moi, 

tiedän, että Suomessa on pitkä liuta konsultteja, jotka kertovat olevansa alansa parhaita ja tuntevansa parhaimmat teoriat. He kertovat tietävänsä suurimmat salaisuudet siitä miten asiakkaita hankitaan ja minkälaisen prosessikaavion mukaan tulee edetä menestyäkseen.

Minua ärsyttää se! Miksi he eivät kerro käytännön esimerkkejä siitä mikä toimii ja mikä ei? 

Tästä syystä minä haluan kertoa asioista mahdollisimman konkreettisesti, käyttäen esimerkkeinä todellisia tapahtumia. Tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet minulle tai asiakkailleni.

Ilman turhaa teoreettista jaarittelua tai monimutkaisia kaavioita.

Ilman valehtelua tai muuta bullshittiä.

Eli kerron mikä on minun kohdallani toiminut ja mikä ei.

Kaikki nämä alla olevat tarinat ovat totta. Siitä on kyse näissä asiakashankinnan ohjeissa. Toivottavasti pidät niistä. Vielä parempi jos löydät niistä apua.

Olen ELY-keskuksen valtakunnallinen markkinoinnin ja asiakashankinnan kehittämisen palveluntuottaja. Vahvan tuen (75-80%) ansioista palveluni ovat edullisia pk-yrityksille.

Palveluntuottajilta vaaditaan mm. vahvaa osaamista liiketoiminnan kehittämisestä, korkeakoulututkinto sekä näyttöä useista onnistuneista kehittämishankkeista pk-yrityksille.